voorstveluwezoom

VoorstVeluwezoom

advertentie
Geschreven door Herman Woudenberg
10 juli 2024 13:00


Feestweekend in Terwolde
Foto: Feestweekend in Terwolde

TERWOLDE - In het weekend van 12, 13 en 14 juli gaat in Terwolde het feestweekend van start. Ook dit jaar wordt weer naar het weekend uitgekeken, dat in de regio bekender is onder de naam 'Terwolde viert de Zomer' met goede muziek en veel gezelligheid.

Vrijdag 12 juli begint het feestweekend met de traditionele picknick op het feestterrein. De vaste goochelaar Joost is niet aanwezig, maar hij wordt vervangen door goochelaar Stefan. Het shantykoor 'De Trossen Los' uit Voorst zal een optreden verzorgen, dat garant staat voor een warme en gezellige sfeer.

Een vaste waarde in het programma is de VrijMiBo. DJ Roan zorgt dan voor een mix van de beste hits. Een karikatuurtekenaar is aanwezig die bezoekers op ludieke wijze tekent. Later op de avond wordt opgetreden door onder meer DJ Sander, Buren van de Brandweer en de Confetti Ravers.


Zaterdag 13 juli begint 's middags met de voorstelling “De Tijdmachine” van Dolf Moed, een theaterprogramma voor kinderen. De Pubquiz wordt georganiseerd door Jeugdvermaak van s.v. Terwolde. Inmiddels hebben zich 25 teams aangemeld.

Brandweer Terwolde zal aanwezig zijn en laten zien, welke techniek en tools zij gebruiken tijdens hun werk. Zaterdagavond treedt de coverband Still Blue op met een mix van bekende hits.

Zondag 14 juli begint met een wandeltocht door de omgeving van Terwolde. 
Na afloop van de tocht is er een ouderenlunch dat wordt vergezeld door muziek van Solo per té. 's Middags zijn er optredens van de dansgroep van s.v. Terwolde, de Graapendaelers en de semi-akoestische coverband Livin’Room met verrassende medleys.

DJ ConNalez sluit het feestweekend af met veel muziek en energie. Meer informatie vind je op
www.terwoldeviertdezomer.nl 

Voorst Nieuws 

terwolde feestweekend muziek 
 
  • Tv-kanaal
  • VoorstVeluwezoom
advertentie